Skiën in Kötschach Mauthen

De skipiste van Kötschach Mauthen is direct gelegen naast onze vakantiewoning en is een ideale skipiste voor beginners. Als je kleine kinderen hebt, is het een ideale piste om te leren skiën. De lokale skischool geeft uitstekend les en in een paar dagen leren de kinderen goed skiën. Het skigebied is dan ook perfect voor families met (kleine) kinderen. Op de foto’s zie je ook hoe je vanuit de woning direct op deze skipiste kijkt.

Skigebied Nassfeld

Vlakbij de vakantiewoning vertrekt er een gratis ski-bus die u in binnen 25 minuten naar Nassfeld brengt, de grootste ski-arena van Karinthië. Nassfeld is één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk en bovenin de bergen heeft u vanaf het grote zonneterras een heel mooi uitzicht over de zuidelijke Alpen. Wij kunnen dit skigebied van harte aanbevelen.Een kort overzicht van wat u kunt verwachten:

• Het skigebied beschikt over 110 kilometer geprepareerde pistes.
– 11 km zwarte piste
– 69 km rode piste
– 30 km blauwe piste

• Er zijn 30 moderne liften die u snel hoog in de bergen brengen.

• Door de perfecte ligging is Nassfeld een zeer sneeuwzeker skigebied.

• Er zijn 3 oefenweides speciaal voor de kinderen.

Wij weten waar u moet zijn
Er is ontzettend veel te doen in Nassfeld. Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden, wij helpen u graag om van uw wintersport-verblijf een geslaagde vakantie te maken. We komen al jaren in dit gebied en wij helpen u graag wegwijs te worden in dit mooie gebied.

Als u meer over het skigebied van Nassfeld wilt lezen, kijkt u dan ook op de website van Nassfeld zelf:
Skigebied Nassfeld

Actuele sneeuwhoogtes

Reserveer direct uw wintersportvakantie
Bekijk de beschikbaarheid

Impressie van Haus Fingerhut in de winter